Hopp til innhold

Tips for å spare penger i år!

Første bud er rett og slett at du ikke bruker mer penger enn det du får. Det høres veldig grunnleggende ut, men passer du på at du aldri bruker mer enn dine inntekter, vil du alltid spare penger. Du kan for eksempel ha en lønn på 25 000 kroner, noe som er greit. Den leie tendensen mange har er at de bruker 24 500 kroner, eller mer i måneden. Det hjelper ikke, og da sitter du med veldig lite penger. Du bør alltid se på det kaldt og kalkulert. Så om du får 25 000 kroner i måneden, bør du aldri bruke mer enn 16-17 tusen kroner i måneden. Da tenker man på regninger, mat og andre utgifter.

Vi vet det er vanskelig ved visse anledninger, men å gjøre det i noen måneder på rad vil utgjøre en stor forskjell. For vi vet at finans er vanskelig, men du behøver ikke å være et mattegeni for å klare deg. Det finnes også hjelp, foruten tipsene du får her, for det er flere selskap som kan hjelpe deg med sparing, investering og lignende. Det kommer dog an på hva man er ute etter og hvorvidt man stoler på at noen andre skal ta hånd om dine penger.

Om det er noe du tenker på anbefaler vi at du besøker ReviewsBird. Det er en side som samler inn anmeldelser fra ekte kunder om ulike finansselskap, blant annet. Da får du ærlige og oppriktige meninger fra folk som faktisk har testet produktet eller tjenesten. Det er bedre enn å stole blindt på et selskap man ikke kjenner til ellers.

Hva du bør tenke på

Det er dog problematisk med eksempelet ovenfor når det gjelder sparing. Ting har blitt dyrere, og ikke nødvendigvis teknologi, som man kan leve uten. Vi snakker om bensin, mat, strøm og alt annet som er essensielt i vårt samfunn. Når slike ting blir dyrere, så er det alltid vanskeligere å spare. Og de pengene man eventuelt har spart fra før av forsvinner fort når man må betale de økende utgiftene som man har. Sånn er det bare jo.

Derfor kan det være greit med hjelp fra eksperter, som erfaringen og kunnskapen du trenger. Noen ganger kan det være nok med noen gode råd og tips, mens andre ganger kan det være nyttig med mer praktisk handling. Om det er noe for deg så søk etter ulike finanstjenester og selskap som kan hjelpe.

Enten du finner det via ReviewsBird i lenken ovenfor, eller via andre metoder, er det viktig at du får hjelp, om du behøver det. Litt god hjelp kan få deg langt på veien fremover, og da kan du spare litt mer hver eneste måned. Og før du vet ordet av det så har du spart flere tusen kroner!